Welcome!

Bine ai venit pe blogul oficial Aisa&Dj Yaang,blog de unde vei putea afla toate informatiile legate de preferatii tai!

joi, 21 mai 2009

Biografie







Dupa 2 ani de hituri precum "4 the 1st time" - DJ Andi & Aida, "No Side Effect" , "Desire" - Aida & Adrian Eftimie si "I Feel Alright", piese compuse si produse chiar de ei, Aida si Ovidiu Who's Your Daddy vin cu o schimbare de stil si de nume . Asa ca o data cu lansarea piesei "Ready To Go (Boom)" Aida devine Aisa. Colaborarea ei cu Ovidiu Who's Your Daddy de la Kiss Fm continua, iar Ovidiu isi schimba si el numele in DJ Yaang. "Ready To Go (Boom)" a fost produsa in colaborare cu Duncan Townsend din Marea Britanie si Marcus Brosch din Germania, avand un sound cu totul nou fata de stilul cu care ne-a obisnuit Aida pana acum, o combinatie intre pop-dance si british-pop. Vocile au fost inregistrate la Kemper Music iar piesa a fost masterizata la cel mai mare studio din Suedia: BOHUSSOUND Studio Stockholm, unde de-a lungul timpului au trecut trupe precum ABBA, ACE OF BASE, ROXETTE, STATUS QUO, etc. Marcus Brosch a produs pentru artisti precum Enrique Iglesias, Lionel Richie, Brandy,Marquess, A-Ha, etc. In luna martie a fost lansat videoclipul piesei,regizat de Petre Nastase. Videclipul a fost filmat in 2 etape,respectiv in clubul Shade unde are loc o coregrafie fierbinte intre Aisa si cei 4 dansatori profesionisti. Cealalta jumatate ..la fel de fierbinte ,a fost realizata in studiourile Buftea si ii are ca protagonisti pe Aisa si DJ Yaang,evident. Aisa este vecina buclucasa care nu-l lasa pe Dj Yaang sa doarma,dand muzica la maxim. Restul vedeti in videoclip si trageti concluziile.
Aisa: Aisa ( numele ei real fiind Aida Sotea) este o racoaica nascuta pe 9 Iulie,in Bucuresti.Studii: Scoala Populara de Arte, sectia Canto. Facultatea de Jurnalism. Inainte de a colabora cu Ovidiu, Aida a cantat pe scena alaturi de Krypton ca backing-vocals, dar si cu Brad Vee Jhonson, la care se pot adauga o multime de alte proiecte si trupe pop-rock pe care Aida le-a avut de-a lungul timpului, dar care nu s-au concretizat in single-uri lansate pe piata. In 2006 a colaborat cu Dj Andi pentru hit-ul si albumul "For The First Time". Au urmat apoi "Desire" si "No Side Effect"alaturi de Dj Adrian Eftimie. Aceste doua piese devin hituri aproape in acelasi timp, "4 THE 1ST TIME" si "NO SIDE EFFECT", si sunt nominalizate la premiile MTV Romania din 2007, sectiunea cel mai bun debut. In 2008 lanseaza prima piesa in calitate de artist solo "I Feel Alright".Tot in anul 2008 este invitata sa cante alaturi de Ovidiu la Festivalul Callatis si in Sofia,Bulgaria la premiile City TV. 2009 - Aisa continua colaborarea in studio cu Ovidiu, atat pe parte de compozitie cat si de productie, pentru mai multe proiecte, dar si pentru noul lor proiect, AISA & DJ YAANG.
Ovidiu: DJ YAANG (pe numele sau real Ovidiu Stanescu a.k.a Ovidiu "Who's Your Daddy") este cunoscut din emisiunile pe care in ultimii 5 ani le-a realizat la KISS FM ROMANIA. In tot acest timp, in paralel lucreaza si studio, ca Producer / Composer / Remixer pentru mai multi artisti romani: DJ ANDI & AIDA " 4 THE 1ST TIME", hit in Romania / Bulgaria / Ungaria / Rep Moldova, etc (Roton), ADRIAN EFTIMIE " NO SIDE EFFECT", hit in Romania, RMX-uri in Anglia (Cat Music, Groovedigital UK, Deep Records UK).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu